28 jan Wij zoeken de nieuwe fractie

Afgelopen jaar is het je vast niet ontgaan: er is een nieuwe partij bij Letteren. Letteren Vooruit is een partij gericht op vernieuwing, transparantie en vooruitgang. De partij is opgericht uit het idee van inspraak. Want waarom zou je stemmen bij de faculteitsraadverkiezingen als er maar één partij is? Dat dachten wij ook. Precies om deze reden, om de student écht inspraak te geven, is Letteren Vooruit opgericht. Met de verkiezingen in zicht zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten.

Een jaar van vooruitgang

In het afgelopen jaar deden we voor het eerst mee bij de verkiezingen en sindsdien heeft LV al veel kunnen bijdragen aan het verbeteren van de Faculteit der Letteren.

Zo hebben we een vereniging opgericht, om studenten die zich willen inzetten om Letteren te verbeteren en activiteiten willen ondernemen op het gebied van politiek, een platform te geven. Binnenkort gaan we op bezoek bij het EU-voorzitterschapsterrein in Amsterdam en daarnaast organiseren we regelmatig borrels.

Ook hebben we een meldpunt opgericht voor de drukte in de voormalige Letterenbieb, de eerste stap in het aanpakken van de drukte. Om meer transparantie te creëren voor de studenten hebben we een maandelijkse nieuwsbrief gerealiseerd, waarin alles wordt besproken wat er in de faculteitsraad is gebeurd.

Nieuwe fractie

Na dit turbulente oprichtingsjaar, is het in mei weer tijd voor nieuwe verkiezingen. Wij zijn daarom op zoek naar studenten die namens Letteren Vooruit in de faculteitsraad willen zitten en mee willen praten over belangrijke facultaire aangelegenheden zoals de begroting en het onderwijs.

Ben jij niet bang om je zegje te doen, en wil jij bijdragen aan vooruitgang bij Letteren? Geef je dan op als kandidaat voor de faculteitsraad bij Letteren Vooruit!

Meer weten?

Kijk op de speciale pagina over de kandidatenwerving voor meer informatie over deze functie. Wanneer je nog vragen hebt, kun je altijd een mail sturen naar kandidaat@letterenvooruit.nl. We staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.