25 mei Letteren Vooruit viert overwinning

Studentenpartij Letteren Vooruit neemt komend jaar met 6 zetels plaats in de Faculteitsraad Letteren van de Rijksuniversiteit Groningen. Hierdoor zal de raad voor het tweede jaar op rij twee studentenfracties kennen. “Ik ben erg blij dat ons werk in het afgelopen jaar door de kiezer is erkend en nu wordt beloond.” vertelt Léon Melein, huidig fractievoorzitter en tevens mede-oprichter van de partij.

Lijsttrekker Rico Tjepkema is erg tevreden met dit resultaat: “Geweldig nieuws. Met meer zetels in de raad kunnen we ervoor zorgen dat de punten in ons verkiezingsprogramma met nog meer overtuiging doorgevoerd kunnen worden. De Faculteit der Letteren en in het bijzonder haar studenten zullen daarvan profiteren.”

Huidig fractiesecretaris en mede-oprichter Reinard van Dalen sluit zich daarbij aan: “De inzet van de kandidaatsfractie, onze steunlijst en de leden van de vereniging hebben voor dit spetterende resultaat gezorgd. Het is verbluffend dat de partij in één jaar zo’n grote groei heeft doorgemaakt.”

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.