10 mei Job Holzhauer: ‘Veel te verbeteren qua faciliteiten’

Iedere werkdag stelt Letteren Vooruit één van haar kandidaten voor de komende faculteitsraadverkiezingen voor. Vandaag onze nummer 6: Job Holzhauer.

Wie ben je en wat is je achtergrond?
Ik ben Job Holzhauer. Ik ben 22 jaar oud en derdejaars Geschiedenisstudent. Ik woon momenteel in Groningen, maar kom officieel uit Emmen. Ik heb op de middelbare school eerst vijf jaar HAVO gedaan, om er daarna nog twee jaar VWO aan te plakken. Andere activiteiten die ik onderneem zijn hardlopen en voetballen. Verder hou ik wel van een feestje op zijn tijd. Daarnaast ben ik erg politiek geïnteresseerd en dat is ook één van de redenen waarom ik me inzet voor Letteren Vooruit.

Wat vind je goed aan de Letterenfaculteit?
De Letterenfaculteit is een hele gevarieerde faculteit met veel studies en veel nationaliteiten. Doordat de faculteit mooi centraal gelegen is, heb ik het idee dat studenten meer binding hebben met de faculteit dan studenten van andere faculteiten. Daarnaast is er veel ruimte op het gebied van de vrije ruimte.

Wat zou je willen verbeteren aan de Letterenfaculteit?
De Letterenfaculteit kan veel verbeteringen gebruiken. Zo zijn er op het gebied van faciliteiten veel problemen. Het moet niet zo zijn dat studenten geen gebruik kunnen maken van de eigen bibliotheek. Daarnaast moeten tentamentijdstippen ook normaal blijven.

Wat wil je bereiken voor je medestudenten?
Ik wil voor mijn medestudenten bereiken dat ze in de toekomst het beste krijgen. Een simpel voorbeeld is dat elke docent binnenkort de Engelse taal goed moet beheersen. Daarnaast zal de faculteit financieel gezond moeten worden.

Wat zijn je ambities voor de toekomst?
Ik heb geen flauw idee, maar iets op politiek gebied lijkt mij momenteel nog wel leuk. En Letteren Vooruit is daarin mijn eerste babystap.

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.